Ontwikkelingen Flex Keg

ZEDDAM – The Flex Keg Company is een jong en innovatief bedrijf.

Het Flexteam is 365 dagen per jaar bezig met het ontwikkelen en verbeteren van de Flex Keg. Tijdens de ontwikkelingsfase hebben zij de behoeftes en wensen van de markt onderzocht. Aan de hand van de verkregen resultaten hebben ze twee innovaties gerealiseerd. Met trots presenteren we nu twee grote innovaties van de Flex Keg.

Ten eerste is gebleken uit de praktijk dat de inhoud van 20 liter een te groot volume is voor een wijnvat door het hele jaar heen. Hierdoor hebben wij besloten dit volume te reduceren tot een inhoud van 15 liter per Flex Keg. Door de overstap zijn de 20 liter Flex Keg vaten uit het assortiment verdwenen. Als je tijdelijke meer volume nodig hebt kunnen twee of meer vaten aan elkaar gekoppeld worden.

Ten tweede is er een verbetering doorgevoerd in het aansluitstuk tussen de flexibele leidingen en het vat. Hierdoor is koppeling en ontkoppeling een stuk eenvoudiger. 

Wij hopen dat deze innovaties de Flex Keg aantrekkelijker maken voor een bredere groep klanten, maar met name de kleinere horecagelegenheden.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Vul uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

LE_16971826_xxl